Lakás (csúsztatott zsalu) Eladó Ecser - Arany János utca

Eladó Ecser Lakás (csúsztatott zsalu)
58 m2Alapterület 2 Szoba
46 900 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
367342Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Közepes Állapot

Csúsztatott zsalu Szerkezet

4 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Emelet 3

Legfelső emelet

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1978 Építés éve

Közös költség 13 700 Ft

Délkeleti Tájolás

Ecseren erkélyes lakás eladó!

Eladásra kínálom XVII. kerület szomszédságában, Ecser nyugodt családiházas részén, 1978 átadott, zárt lakóparkban egy háromemeletes tizenegy lakásos csúsztatott zsalus szigetelt ház, harmadik emeleti 58 nm-es kétszobás, erkélyes, délkeleti fekvésű, azonnal birtokba vehető lakását, saját tárolóval, garázzsal és pincével parkosított belső udvarral.

A lakópark kertje szépen karbantartott körbekerített és csak az ott lakók léphetnek, illetve hajthatnak be saját gépjárművel a területére. A parkban található játszótéren az ott élő gyermekek biztonságban játszhatnak.

Az ingatlanhoz tartozik egy teljes terjedelmében alápincézett 15nm-es garázs, amiben villanyhálózat is kiépítésre kerül így elektromos autó töltése is lehetséges.

A garázs árát nem tartalmazza a hirdetésben szereplő irányár.

Az épület tíz éve panelprogramban vett részt, aminek keretében az oldalfalakat és a tetőt leszigetelték, illetve a lakások és a lépcsőház elavult ablakait modern redőnnyel és rovarhálóval ellátottakra cserélték.

A lakótérben egy kényelmes közel 8nm-es közlekedő az abból nyíló 1,2nm-es kamra 11nm-es ablakkal ellátott konyha-étkező, 4,9nm-es szintén ablakkal szerelt jól szellőztethető fürdőszoba a 21nm nagyságú erkélyes, valamint egy 13nm-es fürdőszobával közvetlenül kapcsolódó hálószoba került kialakításra. Az erkély csendes belső parkosított udvarra néz.

A lakás havi közös költsége 13 700Ft, ami magában foglalja a közösségi terek takarításának költségét, belső parkosított udvar karbantartását, szemétszállítási díjat valamit a megtakarítási alapot.

Lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról kombi gázcirkó gondoskodik lemezradiátor hőleadókkal.
Víz és villanyfogyasztás egyedi mérős.

Az ingatlan infrastruktúrája kiváló.

Saját gépjárművel könnyen elérhetők Budapest főbb csomópontjai, (Örs vezér tere 25perc, Ferihegyi úti elágazás 14perc, KÖKI terminál 25perc) csakúgy, mint az agglomeráció. (M0-ás 4perc, M4-es 6perc, Liszt Ferenc repülőtér 12perc).

Az ingatlan tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Vasútállomás 5perc sétára található a lakástól, ahonnan a 30percenként induló modern külvárosi vonatokkal Budapest-Keleti pályaudvar 27perc alatt elérhető.

Rendszeresen járó távolsági buszjáratokkal is könnyen megközelíthető Budapest. (Kőbánya Kispest, Örs vezér tere, Budapest-Keleti pu. 30perc menetidő).

Óvoda, bölcsőde 2-3perc gyalogos távolságra található a lakástól.

Számos vásárlási lehetőség is található a lakás környékén. (kisbolt közvetlen a szomszédban, Maglód Auchan liget 8perc gépjárművel


Amennyiben szeretné élőben is megtekinteni, ezt a tágas világos, zárt biztonságos lakóparkban fekvő ingatlant, hívjon a hét bármely napján! KZS.
Korompay Rita

Korompay Rita

Hívjon bizalommal

+36-20-419-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Völgyvidék - Etyek

Visszahívást kérek

Keressen bennünket