GDN Ingatlanhálózat - Völgyvidék

Cím: 8087 Alcsútdoboz, Szabadság utca 108. sz

E-mail: alcsut@gdn-ingatlan.hu

GDN Ingatlanhálózat - Völgyvidék

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt, a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlan értékesítésen át egészen a költöztetésig. A GDN Ingatlanhálózat munkatársai számos hazai és külföldi partnerirodával állnak kapcsolatban. Nálunk  az ügyfélközpontúságnál semmi sem fontosabb. Hirdesse meg nálunk eladó ingatlanát, vagy keresse velünk álmai otthonát!

 

Vál völgye Fejér megye észak-keleti részén található, Magyarország egyik legszebb völgye, Budapesttől nem messze (két autópálya között), a Vértes és az Etyeki-dombság közt húzódik. Történelme a csiszolt kőkorszakra vezethető vissza, települései Kajászó, Vál, Tabajd, Alcsútdoboz, Felcsút. Ez a páratlan kis „ékszerdoboz” természeti kincsekben bővelkedő, erdőkben gazdag, kivételes levegőjével, a Váli víz éltető erejével, barátságos és hagyományőrző lakóival mai napig vonzza a letelepülni vágyókat.

A Vál völgyében található az Alcsútdobozi Arborétum, Fejér megye legnagyobb katolikus temploma, a Tabajdi Mezítlábas Park, valamint számos turisztikai látványosságot nyújtanak még településeinek faluházai, egyedülálló golf-, lovas-és lovaspóló pályák, vendégházak levendulaparkkal, halastavakkal. A helyi őstermelők kínálatai között megtalálható a méz, gyümölcs- és natúr levek, levendula, kecske sajtok, kecsketej szappanok, borok, pálinkák, agyag és kézműves termékeik.

Térségünket körülveszi Budapest, Martonvásár, Etyek, Bicske, Csákvár, Tata, Tatabánya, Székesfehérvár, Velence, Százhalombatta, mely városok további turisztikai és munkaerőpiacot biztosítanak.

Tőlünk semmi sincs messze, egy órán belül a Balaton parton, fél órán belül a Velencei korzón napozhatunk, az Etyeki borpincékhez biciklizhetünk, a Budai vár teraszán kávézhatunk, a Turul madár lábánál csodálhatjuk a kilátást, vagy Fehérváron barangolhatunk az adventi forgatagban.

Magyarország szép, Nekünk Vál völgye a legszebb!

 

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.