Einfamilienhaus Verkauf Erdőkertes - Erdőkertes frekventált részén

Verkauf Erdőkertes Einfamilienhaus
100 m2Wohnfläche 5 Zimmer
87 500 000 HUFKaufpreis
368621ID nummer
Weitere Informationen

700 m2 Grundstück

Hof Ansicht

Neubau Zustand

Tégla Struktur

14 m2 Balkon/terrasse

Wärmepumpe Heizung

voller Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2024 Baujahr

ERDŐKERTESEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!!!

Megvételre kínálok Erdőkertesen, 700 nm-es telken, keleti fekvésű, nappali + 4 szobás, téglaépítésű, amerikai konyhás, nettó 100nm-es, bruttó 129nm-es, új építésű családi házat!

Alapozás:
Az alápincézetlen épület alatt sávalapozás készül. Az alaptestek mélységét a talajviszonyok határozzák meg: minimálisan 80 cm mély alaptestek készülnek, amennyiben a teherhordó talaj szintje mélyebben van, az alaptestekkel a teherhordó talaj szintjéig le kell menni.

Talajnedvesség elleni szigetelés:
A vasalt lemezen és a külső falsík terepszint fölötti 30 cm-es szakaszán lángolvasztással rögzített 1 rtg. GV4 modifikált bitumenes lemez (VillasElastovill E-G 4 F/K Extra) készül. A lángolvasztás előtt a betonfelületeket bitumenes kellősítő alapozóval (VillasPromex) be kell kenni.

Falszerkezetek:
A külső és belső teherhordó falak Porotherm 30 Klima N+F 30cm széles hőszigetelő tégla falazóblokkból készülnek.
Koszorúk, áthidalók, födém:
A teherhordó falazat tetején 20 cm magas, 25 cm széles monolit vasbeton koszorú készül C20-32/KK minőségű betonból. A koszorú külső síkjára 5 cm expandált polisztirol habkiegészítő hőszigetelés kerül
A nyílás kiváltások előregyártott Porotherm A10 vagy monolit vasbeton áthidalóval készülnek, 5 cm kiegészítő hőszigeteléssel.
Az épület zárófödéme 19 cm magas „E” jelű gerendás födémrendszer béléselemekkel és 6 cm-es vasalt felbetonnal.

Hőszigetelés:
Az épület külső falszerkezetei 30 cm vastag hőszigetelő tégla falazóelemből készülnek (ʎ=0,19 W/mK), erre 15 cm vastag polisztirolhab (Austrotherm AT-H80).
A padló szerkezetben 12 cm expandált polisztirolhab, a tetőben 25 cm ásványgyapot hőszigetelő réteg biztosítja a megfelelő hőszigetelést.

Tetőszerkezet:
A tetőszerkezet hagyományos ácsszerkezet látszó ereszkialakítással. A szarufák keresztmetszeti mérete 10/15 cm, a szelemeneké 15/15cm. A szarufák egymástól mért távolsága legfeljebb 0,90m. A szarufákat két-két darab 5/15 cm keresztmetszetű fogópár köti össze. A fa tetőszerkezetek legalább C20 szilárdsági osztályú fenyőből készülnek. A tető hajlásszöge 30,0°.
A faanyagokat beépítés előtt láng- és gombamentesítő szerrel kell kezelni!
A tetőszerkezetet statikus által készített kiviteli terv alapján kell készíteni!

Tetőhéjalás:
A tetőfedés Bramac antracit színű cserépfedés.

Felületképzések:
A külső homlokzati felületek fehér színűek. A homlokzati hőszigetelés, ragasztó, dűbel, háló, komplett rendszerben kerül kivitelezésre. A lábazat vakolat szürke színű.

Nyílászárók:
Hagyományos méretlépcsőben gyártott hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, fehér színű felülettel.

Közműellátottság:
Az alapvető közművek (víz, villany, gáz, csatorna) ellátása az utcai hálózatról történik, a közművek biztosítottak.

Helyiségek szellőztetése:
A helyiségek az OTÉK-ben leírt természetes bevilágítással és szellőzéssel rendelkeznek. Az ablak nélküli helyiségeket mesterséges szellőzéssel kell ellátni.

Fűtés:
A lakás fűtését elektromos üzemű levegő-vizes rendszerű hőszivattyú berendezés biztosítja. A lakás tartalékfűtése az elektromos rendszerbe köthető radiátorokkal biztosítható.

Csapadék víz elvezetés:
Az épület tetőfelületén összegyűlt csapadékot a kertben elhelyezett, zárt csapadék víz tározóba vezetik el.

Erdőkertes közúton Veresegyház vagy Vácegres felől közelíthető meg a 2102-es úton, az M3-as autópálya legközelebbi (gödöllői) csomópontja mintegy 10 kilométeres távolságban érhető el, a hazai vasútvonalak közül a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal köti össze a fővárossal.

Mivel Veresegyházzal szinte teljesen egybeépült, ezért több óvoda és iskola is van, illetve a Misszió Egészségügyi Központ, amely 1999 óta várja szakorvosi ellátásaival a betegeket.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V.I.
Korompay Rita

Korompay Rita
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-20-419- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Völgyvidék - Etyek