公寓房(砖头) 出卖 Budapest XIV. 市区 - Gizella út

出卖 Budapest XIV. kerület 公寓房(砖头)
69 m2面积 3 房间
74 900 000 HUF价格
368124识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 Mezzanine

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

1965 修建年

公关费用 15 500 HUF

Délnyugat 方向

XIV. Kerületben ISTVÁNMEZŐ részen eladó egy magasföldszinti, VILÁGOS, 69nm-es, amerikai konyhás nappali + 2 nagyszobás FELÚJÍTOTT lakás.

Az ingatlan a TELJES BÚTORZATTAL együtt ELADÓ (megegyezés szerint), amit az ár már tartalmaz!

A lakás pár éve TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON esett át, mely magába foglalja a vezetékek, burkolatok, konyha , nyílászázók (redőnnyel) cseréjét és a fűtést is korszerűsítették konvektorról gáz cirkóra. A kellemes hőmérsékletéről egy kiváló minőségű hűtő-fűtő klíma gondoskodik.
Az ingatlanhoz tartozik egy nagyméretű , lekerített száraz tároló is a pince részen.

A kis lakásszámú társasház karbantartott, tető- és csövek cseréje megtörtént, kedves lakókkal. A lakás fenntartási költsége nagyon kedvező.

A lépcsőház, és a zárt belső kert kimondottan biztonságos és hangulatos, ezért ajánlom családoknak, kertészkedni szerető idősebb korosztálynak és a kiváló közlekedés miatt akár befektetésnek is alkalmas.

Az ingatlan tehermentes, hitel és CSOK - képes!

Parkolás a ház előtt lehetséges.

Infrastruktúrája kiváló! Közelben a Városliget , futópálya, sportpályák, kutyafuttató várják a sportolni, pihenni vágyókat és az aktív életet kedvelőket, de a zöldövezeti környezetben nem kell lemondanunk a város nyújtotta előnyökről: a belváros pillanok alatt elérhető.
A lakóépület környezetében élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, a környékén számos egyéb üzlet, étterempár perc sétával elérhető.
Korompay Rita

Korompay Rita

随时给我们打电话

+36-20-419- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Völgyvidék - Etyek